Wednesday, October 5, 2011

modevisning

Meil tuleb 12. oktroobril moeshow ja meie klass korraldab seda. Minu töö on mõned presentatsioonid valmis mässerdada ja modell ka olla. Selle viimasega ma kohe nõus polnud, aga "take one for the team". Võrreldes Eestis toimuvate moeshow-dega on siinne kraad kangem. 1200 inimest peaks tulema ja neile serveerime söögid ning korraldame loterii. Muide, see loterii pole selline, et ostad 0,5 euro eest pileti ja võidad pastaka, vaid peaauhind on kellegi rätsepa käest saadud ballikleit, mis maksab 5700 sek-i.
    H&M, Carlings, Jack&Jones ja teised tekstiiliga seotud firmad lükkavad oma sügiskollektsioonid modellidele selga, seega siin ei ole õpilaste kujundatud kostüümid, vaid täismäng.


Jube huvitavad faktid: 
  • Juukseid on vaja lõigata, kallis kurat - 30 eurot. (värvimine ja muu trall 80-120)
  • Broneerisime piletid Sambiasse ära.
  • Käisin 11 kraadises järvevees ujumas. (3. pilt)
  • Õpetajad ei tule kooli vahel ja selle tõttu jääb tund ära. Ei ole mingit asendajat ega midagi, õpilased lähevad linna peale või istuvad arvutiklassi.
  • Iga ühel on koolis enda kapp. Ma pole siiani tabalukku ostnud, aga keegi vist ei tahagi mu eesti-inglise-rootsi segakeelset kaustikut.
  • Bredbynis ja Örnsköldsvikis vargaid ei eksisteeri, niimoodi mulle öeldi. Seega kõik jätavad oma rattad ja uksed lukustamata.






3 comments:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete
  2. Tere, kas vajate rahalist abi? Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle otse WhatsAppis: +447903159998 ja saate vastuse kohe.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõiki teie püüdlusi. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite laenu saamiseks meiega ühendust võtma;
    * Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otserahastus - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär 3%.
    * Kõrge heakskiitmise määr
    * Paindlik tagasimakse - saate võimaluse valida tagasimaksekuupäev, kas iganädalane, igakuine või aastane kestusega 1–30 aastat.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärane juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasud puuduvad

    Ärge kaotage võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, me saame teid aidata laenuga, sest oleme aidanud paljusid inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahaliste raskustega silmitsi seisnud

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil:
    E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Vahendajad / konsultandid / maaklerid on teretulnud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täielikus usalduses teeme koostööd kõigi osapoolte huvides.

    ReplyDelete
  3. Tere, daamid ja härrad; Kas vajate kiirlaenu 24-48 tunni jooksul? Kui vastus on jaatav, soovitan teil taotleda laenu Novelty Finance'ist.

    Minu nimi on Davina Claire, ma olen finantsmaakler ja olen ka finantskonsultant. Olen jõudnud tähelepanu sellele, et paljudel inimestel on kõrge intressimäära, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori või muude põhjuste tõttu nii raske saada laenu pankadest või muudest finantsasutustest. Soovitan kõigil, kes otsivad laenu, võtta ühendust Novelty Finance'iga, et saada laenu subsideeritud intressimääraga 3%. Nad on usaldusväärne ja usaldusväärne laenufirma ning nendega saate koostööd teha. Saate nendega ühendust võtta e-posti teel: | noveltyfinances@gmail.com | VÕI saatke lisateabe saamiseks sõnum WhatsAppis numbril +447915601531.

    NOVELTY FINANCE pakub finantseerimislahendusi. Nad pakuvad igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja paljud teised). Nad pakuvad paindlikke ja erinevaid laenuvõimalusi, sealhulgas tagatisega ja tagatiseta laene, pikaajalisi ja lühiajalisi laene, mis on kohandatud teie finantsvajadustele.

    Põhjused, miks peaksite laenu saamiseks ühendust võtma Novelty Finance'iga:
    • Mugavus – saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool.
    • Kohene juurdepääs teie rahalistele vahenditele pärast kinnitamist.
    • Subsideeritud intressimäär (3% aastas)
    • Paindlikud tagasimaksetingimused
    • Laenu tagasi maksma ei kiirustata, vaid antakse aega laenu tagasimaksmise alustamiseks.
    • Varjatud tasud puuduvad
    • Teid juhendatakse kogu protsessi vältel


    Kuidas kandideerida:
    Laenu taotlemine on kiire ja lihtne!
    Kui olete huvitatud Novelty Finance'i laenu taotlemisest ja vajate laenupakkumise kohta lisateavet, peaksite lisateabe ja suuliste infotundide saamiseks SAATMA E-KIRI aadressile (noveltyfinances@gmail.com) VÕI saatke sõnum WhatsAppis +447915601531. Kehtivad nõuded ja tingimused.

    ReplyDelete