Wednesday, August 24, 2011

en sjö

Eile toimus siin kohalikul staadionil Rootsi - Soome U15 jalka. jube hea ilm oli, aga mingi kuradi nali on siin, et kui päike loojub, siis temperatuur läheb 25 pealt 10 kraadi peale. Mängu alguses oli jube palav t-särgiga ja mängu lõpuks oli tekk ümber ning lõdisesin...muideks, mäng oli päris põnev. 3-2 Rootsi võitis, aga seda viimastel minutitel..
Täna viskasime pilgu peale meie majast 100 meetri kaugusel olevale järvele. Seal toimub see kalastamine, tegin pildi ka mis on postituse all. Vesi on/oli üpriski soe, 19 kraadi, aga sisse ikka ei kippunud.

edit: sellest rattasõidust on jalad nii krampis, et jube... kops ka koos väntamisest.


1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete